Ο βιολονίστας και τραγουδοποιός Παναγιώτης Λάμπουρας μετά τo πετυχημένο solo concert στο six d.o.g.s επανέρχεται για μία ακόμα απρόβλεπτη παράσταση με μοναδικό άξονα τα τραγούδια του και τις πρωτοποριακές ενορχηστρώσεις του.
Σαν μουσικός πειραματίζεται και δοκιμάζει συνεχώς καινούργιους ήχους αλλά και διαφορετικά όργανα. Μαζί με το βιολί του, τα keyboards, τις κιθάρες και τις λούπες φέρνει στο φως τα κομμάτια που έχει συνθέσει ο ίδιος όπως τις στιγμές που ηχογραφούσε και δοκίμαζε τα τραγούδια με πολύτιμο στόχο την ανάδειξη μιας βαθιάς και αληθινής μουσικής διαδικασίας.
Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα συναυλιών σε συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Παρασκευά Καρασούλο στο «Ανάσα μου και αέρα» έρχεται η στιγμή να παρουσιάσει τη δική του τραγουδοποιία μέσα από μια ατμοσφαιρική συνύπαρξη οργάνων και φωνών, όπως ακριβώς την έχει ονειρευτεί.
Τραγούδια από τη δισκογραφία του “Υδρόγειος” και “Ο Μικρός Χρόνος” αλλά και κομμάτια από την Ελληνική Παράδοση που ερμηνεύονται στο σήμερα με έναν τρόπο που συνδυάζει τα έγχορδα με ηλεκτρονικούς ήχους αλλά και τα φωνητικά με beats και ethnic στοιχεία.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, 20.00 στο SIX D.O.G.S.
Διάρκεια : 70’
Προπώληση εισιτηρίων : Ticketservices.gr
Διεύθυνση παραγωγής : Βιβή Γερολυμάτου, vg@mikri-arktos.gr
Παραγωγή: Μικρή Άρκτος, www.mikri-arktos.gr
Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς
στο Μικρό Παλλάς
Related Posts
Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στις 20:30 στον Ιανό
Παρουσίαση των διηγημάτων του Πάνου Τσίρου «Φέρτε μου το κεφάλι της Μαρίας Κένσορα»
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 21.00 στο θέατρο Θέατρο Άλφα/Ιδέα
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του ΓΙΩΡΓΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ «Ο Αττίκ στο Παρίσι»
Σάββατο 28 Απριλίου 2018, 21.00 στην Κόρινθο
Songs for a blue cloud με την Κυβέλη Καστοριάδη & τον Ορέστη Καλαμπαλίκη μουσική παράσταση στο Συναυλιακό Χώρο “Μαρία Δημητριάδη” στην Κόρινθο.
Τρίτη 4 Ιουλίου στις 19:00 στο Public Συντάγματος
Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Σπύρου Παρασκευάκου με τίτλο «Μικρά Καρφιά»