ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ
Ανάσα μου κι αέρα
ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Με τους: Απόστολο Κίτσο, Παναγιώτη Λάμπουρα, Θοδωρή Νικολάου
Σάββατο 26 Αυγούστου 2023| ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΜΕΘΑΝΩΝ
Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος προτείνουν τους Απόστολο Κίτσο, Παναγιώτη Λάμπουρα και Θοδωρή Νικολάου, σε ένα ανθολόγιο της στιχουργικής τους κατάθεσης στη σύγχρονη ελληνική δισκογραφία.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, δύο σημαντικοί στιχουργοί ενώνουν τους κόσμους τους μέσα από τις φωνές νέων ερμηνευτών, αναγνωρίζοντας την πολυτιμότητά του.
Μαζί, οι δύο αγαπημένοι δημιουργοί, επιμελούνται και συνυπογράφουν μια μουσική παράσταση με άξονα το διάλογο των στίχων, των εικόνων, των τραγουδιών τους…
Το Σάββατο 26 Αυγούστου, στην μαγευτική προβλήτα των Μεθάνων, όλα αυτά παίρουν μορφή μέσα από τις φωνές τριών εξαιρετικών νέων ερμηνευτών και μουσικών που φωτίζουν με το δικό τους τρόπο τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, πού έγιναν ο λόγος της συγκίνησης και του αισθήματός μας.
Την ενορχήστρωση της παράστασης υπογράφει ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.
**********************************
«Ανάσα μου κι αέρα» της Λίνας Νικολακοπούλου και του Παρασκευά Καρασούλου
Η Μικρή Άρκτος και το βιβλιοπωλείο Fata Libelli σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κουτσουρέλη «Η Πλάνη του Γκαίτε: Για μια κριτική του μεταφραστικού λόγου»
Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, 21.00 στην προβλήτα των Μεθάνων
Ανάσα μου κι αέρα
ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Με τους: Απόστολο Κίτσο, Παναγιώτη Λάμπουρα, Θοδωρή Νικολάου
ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΜΕΘΑΝΩΝ
Related Posts
Μπάρμπαρα
Απόστολος Κίτσος
από το επερχόμενο άλμπουμ Αναχώρηση
Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 21:30 στον Ιανό
Πρώτη επίσημη παρουσίαση του cd με τίτλο «Τρίτη Έξοδος» σε στίχους Γιάννη Βασιλόπουλου, μουσική Σπύρου Παρασκευάκου και ερμηνεία Δήμητρας Σελεμίδου.
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.00 στο βιβλιοπωλείο Fata Libelli
Η Μικρή Άρκτος και το βιβλιοπωλείο Fata Libelli σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κουτσουρέλη «Η Πλάνη του Γκαίτε: Για μια κριτική του μεταφραστικού λόγου»
Πέμπτη 9 & Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. στην Οικία Κατακουζηνού
+2 παραστάσεις Κυριακή 12 Μαρτίου 7:00 μ.μ. και 9:30 μ.μ.